Jouw vraag

jouw

vraag

Jij bent op zoek naar iemand die tijdelijk in jouw organisatie de rol van afdelingshoofd, (team)manager of teamleider kan invullen. Omdat je een vacature hebt die je nog niet hebt kunnen invullen. Of omdat je even de tijd neemt om stil te staan en te bepalen wat jouw organisatie in de toekomst nodig heeft. Wat jij vraagt is iemand met aandacht voor je mensen, iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het resultaat van jouw team, een aanspreekpunt voor jou in het MT en die aansluiting vindt bij jouw bestuur.

mijn

aanbod

Waar ik jou mee kan helpen is je zorg voor de mensen in dat team van je overnemen. Ik geef ze oprechte aandacht. Interesse in wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen en bovenal stel ik ze de vraag: wat heb je van mij nodig? Wat kan ik voor je doen? Ik laat mensen nadenken over hun plek in de organisatie, hun wensen en ideeën, waar ze naartoe willen en welke weg ze daarin willen volgen. Voor hen ben ik bereikbaar en benaderbaar.

De inhoud, kennis en kunde zit al in je team. Door medewerkers te ondersteunen, faciliteren en waar nodig meer structuur aan te brengen, help ik hen dit steeds beter in beeld te brengen. Met als uitgangspunt dat iedereen doet wat hij/zij moet doen en belangrijker nog: graag wil doen.

voor

jou

Voor jouw bestuur ben ik aanspreekpunt, sparringpartner en soms een buffer of het vangnet. Vertrouwen creëren door te handelen, te doen wat ik zeg en verwachtingen te managen.

Vanaf het begin ben ik een volwaardig lid van jouw MT. Met mijn stevige, open, vrolijke en intense persoonlijkheid help ik je bouwen aan je organisatie en processen, structureren, communiceren, denk ik mee, draag nieuwe ideeën aan en draag bij aan het verbinden van het MT als totaal en met ieder MT-lid als individu.

“If you wait until you’re ready, you’ll be waiting for the rest of your life”

Oudendijk 2
3267 LS Goudswaard

KVK: 81252404
BTW: NL003543209B39

Chat openen
💬 vragen? stuur een appje
Hai, waarmee kan ik je helpen?