Mirjam

Wie is Mirjam,
vraag je je af? 

Dit ben ik: een stevige, vrolijke persoonlijkheid, intuïtief met warmte voor de mensen en passie voor mijn werk. Tegelijkertijd ben ik eerlijk en duidelijk, ook als de boodschap niet zo prettig is. Ik hou ervan om binnen teams of afdelingen structuur aan te brengen, waardoor processen gemakkelijker verlopen en we met elkaar een beter resultaat halen. Het heeft mijn voorkeur veranderingen en verbeteringen gaandeweg aan te brengen, als onderdeel van het verder ontwikkelen en groeien van een team, afdeling of organisatie.  Inhoudelijk volg ik de hoofdlijnen, waarbij de kennis en expertise van de medewerkers uitgangspunt zijn. Daarbij denk ik graag mee in kansen, nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Werken in een politiek-bestuurlijke omgeving doe ik met veel plezier. 

Door vele jaren ervaring als manager, afdelingshoofd en teamleider/-coördinator op verschillende terreinen binnen gemeenten, van het ruimtelijk domein, projecten en welzijn, tot aan communicatie, secretariaat en veiligheid, ben ik breed inzetbaar.

Iedere keer opnieuw merk ik hoeveel energie het geeft om met anderen te sparren over hun ideeën en wensen voor de organisatie waar ze werken. Daarom ben ik ook beschikbaar als mentor voor (aankomend) leidinggevenden bij de overheid. In een aantal gesprekken ben ik je luisterend oor, je spiegel en bedenken we samen ideeën. Zonder beperkingen. Omdat het juist fijn is even met iemand te praten die niet uit jouw organisatie komt. Of ben ik die stok achter de deur om bewust stil te staan bij de stappen die je nog wilt nemen. Zodat je met nieuwe energie weer verder kunt in jouw organisatie.

dit is

mirjam

“Always believe that something wonderful is about to happen”

Oudendijk 2
3267 LS Goudswaard

KVK: 81252404
BTW: NL003543209B39

Chat openen
💬 vragen? stuur een appje
Hai, waarmee kan ik je helpen?